Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2014 22:49 - Истории
Автор: miladineva Категория: Забавление   
Прочетен: 317 Коментари: 0 Гласове:
3



 
До витрината на аптека стояло едно двадесетгодишно момче и гледало замислено. Аптекарката попитала: - Млади, господине! Да ви помогна? Какви презервативи искате? Момчето тъжно отговорило: - Твърде късно... Памперси и бебешка храна, моля!



Качили се двама наркомана в автобуса. Единият отишъл при водача и го попитал: - Мога ли да стигна с този тролей до гарата? - Не. - отговорил шофьорът. - А аз? - попитал вторият наркоман.



В крайдунавско село рибари пият в кръчмата, чакайки да мине забраната за риболов и си разказват риболовни случки: - Нали помниш колко голям амур хванах миналото лято - поне 90 кила беше? - Абе някъде към 40 беше ама карай. Но това не е никаква риба. Аз помня, като бях малък, тати каква огромна риба хвана. - Колко огромна? - Абе не ѝ знам килата, но тати като я метна на самара - магарето потъна в калта до коленете!


Петък вечер, възрастен господин и придружаващата го доста млада, красива жена влизат в реномиран бижутериен магазин. Старецът казва на продавача, че са дошли да купят специален пръстен за дамата. Продавачът предлага пръстен от 500 евро. Старецът казва: - Не, не, искам нещо по-красиво, уникално. Продавачът носи скъпоценен пръстен за 10 000 евро. Старецът: - Този ще го вземем. Само че ще платя с чек. Знам, че трябва да се уверите, че всичко е наред с моята сметка, така че чекът ще го напиша сега, а в понеделник се свържете с банката. Следобяд ще дойда за пръстена. В понеделник му се обаждат нервни от магазина и му казват: - Нямате пари в сметката! Старецът: - Знам, че нямам пари. Но пък имах прекрасен уикенд!




В дискотеката в Германия влезнал руснак, който носел тениска с надпис: "Турците имат три проблема!". Веднага дошъл един турчин да му иска обяснение: - Какво е това? Какви проблеми? Искаш ли да излезем отвън и да решим проблемите? - Това е първият ви проблем - агресивността. Винаги се опитвате да създадете проблеми от нищото. На сутринта, руснакът отишъл при турската група и казал: - Искате ли да ви обясна за надписа на тениската ми? - Казвай! - грубо отговорили турците. - Това е вторият ви проблем. Не можете да решите проблемите си сами и веднага се събирате на групи. - Как смееш да говориш така с нас? - турците извадили ножове... - Това е вашият трети проблем! - продължил руснакът. - Вие винаги вадите ножове при престрелка.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: miladineva
Категория: Забавление
Прочетен: 99282
Постинги: 112
Коментари: 10
Гласове: 100
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930